addthis

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αυτί δημιουργουν εσκεμμένα από μόνοι ντους τα καθάρματα τα κακόβουλα είναι αυτή ,τρομομοκρατουν δισ…. πολίτες τον χωρών, αυτή .

Αυτί δημιουργουν εσκεμμένα από μόνοι ντους τα καθάρματα τα κακόβουλα είναι αυτή ,τρομομοκρατουν δισ…. πολίτες τον χωρών, αυτή είναι η ΧΟΛΕΡΑ Η ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ Το έχουν ρήξη στα κακόβουλα για να σκεπάζουν τα εγκλήματα τα τους 40 χρόνια δεν έχω ακούσει να πάθει κανένας τίποτα σαν άνθρωπος Αυτή η δολοφόνοι είναι τα κακόβουλα που με τν ψυχική βία έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα αύτη είναι που θέλουν να μπουν στην θέση τους από την δικαιοσύνη .

οχι

Facebook δολοφονοι Είναι του σατανά τα κτήνη τα φτερωτά Στην ηλεκτρική καρέκλα η δολοφόνοι.

Είναι του σατανά τα κτήνη τα φτερωτά Στην ηλεκτρική καρέκλα η δολοφόνοι. δισεκατομμύρια φορές τους εκλιπαρούσα γράφοντας και αντί αυτού συνέχιζες πιο κτηνώδη βασανιστήρια Είναι χειρότερη από τα ναζί ες ες Ζητώ να κλίσουν τώρα το διαφθορείο το κολαστήριο facebook έχω κάθε δικαίωμα κτήνη να σας κλίσω στην φυλακή Για 6 χρόνια θανατηφόρα βασανιστήριο το χάρο με τα μάτια ψυχική βία κάμωμα καίω τώρα .ομάδα βοήθεια ξεσκίστε τους είναι αιμοχαρής είναι κανίβαλοι ανθρωποφάγο δεν μπορεί τόσα χρόνια μέρα νύχτα να μην σταματούν ούτε λεπτό είναι κανίβαλοι ,ζητώ στην φυλακή και να σφραγίσεις αυτό το κολαστήριο διαφθορείο facebook κλέη να με έχουν βασανίσει και με βασανίζουν ,μέχρι κτηνωδία .Αυτό είναι το κολαστήριο fscebook,με ηλεκτρονικά μέσα αυτή είναι τα κτήνη η δολοφονεί του ανθρώπινου γένους που κυκλοφορούν ανενόχλητη

— με την Όχι Βία Μιχάλης θαλάσσης στην περιοχή Ελλάδα.

rr

11274