addthis

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Τι μπορείς να πεις με το μίσος και την κτηνωδία που έχουν η ομάδα και η βοήθεια ,πάντα με τις ευλογιές του facebook.

Τελικά είναι κατάχρηση αυτό που κάνουν ,να εξαφανίζουν σελίδες να με βασανίζουν μέρες ατελείωτες .Τώρα πάμε σερί 3 μέρα αυτήν την κτηνωδία από τα καθάρματα? Είναι ξεπεσμός είναι κτηνωδία ,συνεχίστε δεν καταφέρνετε τίποτα με αυτά κακόβουλα και απάνθρωπα ?

Γιατί σας ενοχλεί ο Edward Snowden και μου μπλοκάρετε την σελίδα ντροπή σας?

Γιατί σας ενοχλεί ο Edward Snowden που βρίσκετε συνέχεια στην σελίδα,και με μπλοκάρετε συνέχεια .Τι?  φοβάστε και κάνετε σαν παλαβή.Πρέπει κάπου να συνετιστείτε και να βάλετε μια τάξη να σταματήσει αυτό το άκοσμο και κακόγουστο μπλοκάρισμα κατάχρηση και με βασανίζετε 2 μέρες συνεχόμενα ,προσβάλλοντας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μου.Και χιλιάδες πολλά απάνθρωπα ,με ηλεκτρονική παρενόχληση,καψώνια με ναζί λεκτικούς αριθμούς .Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν σεβαστήκατε ποτέ .Τέλος  πια σε αυτή την άνανδροι κτηνωδία στο φασισμό τα βίαια ψυχοσωματικά βασανίστρια 4 χρόνια μέρα νύχτα .Ζητώ την καταδίκη σας ήσαστε απάνθρωποι, με έχετε βασανίσει αλόγιστα φορτώνοντας με 3250 μέρες μπλοκάρισμα αποκλεισμό  καψώνια με λεκτικούς αριθμούς μέχρι 47 μέρες συνεχόμενα,μέχρι που κατέρρευσα και βρέθηκα στην εντατική .Ζητώ τώρα την ποινική δίωξη σας και την δίωξη από κάθε τι σε όλο το διαδίκτυο?

Γιατί σας ενοχλεί ο Edward Snowden και μου μπλοκαρετε την σελιδα ντροπη σας?

$

Καταγγελία: Καταγγέλλω ομάδα βοήθεια και τον αρμόδιο και υπεύθυνο του facebook διότι εφαρμόζουν όλα τα παρακάτω με κτηνωδία "Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης

Καταγγελία: Καταγγέλλω ομάδα βοήθεια και τον αρμόδιο και υπεύθυνο του facebook διότι εφαρμόζουν όλα τα παρακάτω με κτηνωδία "Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπεται ή να αγνοείται."
Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκ...ινήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαφυλάξει τους νέους (και όχι μόνο) από την ηλεκτρονική παρενόχληση που ήδη λαμβάνει διαστάσεις στο διαδίκτυο.
Στο διαδικτυακό τόπο
http://www.keepcontrol.eu/?lang=gr υπάρχουν οδηγίες για την αντιμετώπιση της. Εναλλακτικά, υπάρχουν τρόποι καταγγελίας τέτοιου είδους παρενοχλήσεων σε κάθε κράτος μέλος. Για την Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα διαχείρισης καταγγελιών στο http://www.safeline.gr/ η οποία αποτελείται από διάφορους ελληνικούς φορείς, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

999988888888888888888

Δε φτάνουν μόνο οι... οδηγίες χρήσης, θέλει και ψυχή

Δε φτάνουν μόνο οι... οδηγίες χρήσης, θέλει και ψυχή

Μου είχαν ζητήσει στην αρχή γεια ένα μου αρέσει,αριθμό κωδικό κινητού ,mail και κωδικό.και η τραμπούκοι τα καθάρματα μου ζητούσαν αριθμό κάρτας τραπέζης και κωδικό.Εάν δεν είναι έτσι αυτή η οδύσσεια τώρα τα καθάρματα να βγουν και να αρνηθούν τα κτήνη?

Μου είχαν ζητήσει  στην αρχή γεια ένα μου αρέσει,αριθμό κωδικό κινητού ,mail και κωδικό.και η τραμπούκοι τα καθάρματα μου ζητούσαν αριθμό κάρτας τραπέζης και κωδικό.Εάν δεν είναι έτσι αυτή η οδύσσεια τώρα τα καθάρματα να βγουν και να αρνηθούν τα κτήνη?

Kαθάρματα ούτε γεια φτύσιμο δεν κάνετε τραμπούκοι ναζί φασισταραδες εγκληματίες ομάδα και βοήθεια με την συγκάλυψη του facebook ?

Kαθάρματα ούτε γεια φτύσιμο δεν κάνετε τραμπούκοι ναζί φασισταραδες εγκληματίες ομάδα και βοήθεια με την συγκάλυψη του facebook ?

Μέχρι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας καταγελώ κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο γεια αυτό το ατομικό φακέλωμα ? φοτοτιποια και από τις 2 καθάρματα που κρύβεστε στο σκοτάδι και την ανωνυμία .καταγελώ κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο γεια αυτό το ατομικό φακέλωμα ?

Μέχρι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας καταγελώ κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο γεια αυτό το ατομικό φακέλωμα ? φοτοτιποια και από τις 2 πλευρές η ναζιδες φασίστες εκβιασμούς και επικίνδυνες απειλές τα τομάρια .στον εισαγγελέα ρουφιανι διεστραμμένη εγκληματίες.Βρομερά καθάρματα που κρύβεστε στο σκοτάδι και την ανωνυμία .καταγελώ κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο γεια αυτό το ατομικό φακέλωμα ?

taytothta

Άγιοι πατέρες σας εύχομαι καλή χρονιά. Στην σελίδα γνωρίζω ότι δεν μπορείτε να αναρτήσετε ορισμένη χρήστες στην σελίδα Είναι καθαρά θέμα που αφορά τους αρμοδίους του facebook.εύχομαι να είναι καλά και κόπια μέρα θα καταλάβουν αυτήν την απάνθρωπη κτηνωδία που επί 4 χρόνια με ταπεινώνουν με βασανίζουν απάνθρωπα?

Άγιοι πατέρες σας εύχομαι καλή χρονιά. Στην σελίδα γνωρίζω ότι δεν μπορείτε να αναρτήσετε ορισμένη χρήστες στην σελίδα Είναι καθαρά θέμα που αφορά τους αρμοδίους του facebook.εύχομαι να είναι καλά και κόπια μέρα θα καταλάβουν αυτήν την απάνθρωπη κτηνωδία που επί 4 χρόνια με ταπεινώνουν με βασανίζουν απάνθρωπα?

Εάν νομίζεις ότι θα επιβληθείς με τα ναζί απαγορευμένα καψώνια βασανιστήρια είσαι μεγάλο κτήνος.Δίστιχος γεια εσέ δεν υπάρχει καμία μα καμία ανθρώπινη σχέση.Δεν κοιτάτε να φτιάξετε το (Κέντρο οικογενειακής

Εάν νομίζεις ότι θα επιβληθείς με τα ναζί απαγορευμένα καψώνια βασανιστήρια είσαι μεγάλο κτήνος.Δίστιχος γεια εσέ δεν υπάρχει καμία μα καμία ανθρώπινη σχέση.Δεν κοιτάτε να φτιάξετε το (Κέντρο οικογενειακής ασφάλειας) που δεν υπάρχει ούτε υπήρχε εναι ψέμα και μια κοροϊδία ξεγελώντας τον κάθε χρήστη ότι είναι καλυμμένος ο ίδιος και η οικογένεια του.Εάν νομίζετε ότι με τραμπουκισμούς ,ηλεκτρονική παρενόχληση,βίαια ομαδικά ψυχοσωματικά βασανιστήρια ότι κάνετε κάτι ,είναι ανοησία και εγκληματική κτηνωδία.Δεν έχω καμία διάθεση να με προσβάλει το κάθε τσογλανι αγνώστου προελεύσεως,κάνη μεγάλο σφάλμα.Δεν κοιτάτε να μπαλώσετε καμία τρύπα στο διάτρητο .Δεν λυπάμαι σιχαίνομαι που υπάρχουν τέτοια άτομα μέσα στην καθημερινότητα Σας καταγελώ γεια πολύχρονη εγκληματική δολοφονική ενεργεία με χιλιάδες ναζί βασανιστήρια,Ζητώ την καταδίκη σας διότι ήσαστε ικανή γεια τα πάντα ,ντροπή και πάλη ντροπή να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον κτηνώδη τρόπο,κανίβαλοι.και με τις 3250 μέρες πρόστυχη και απάνθρωποι κτηνώδη φυλακή ναι ,με ψευδή κατηγορία με καταδικάσατε και με βασανίζετε 4 χρόνια στην σελίδα που την έχετε καταντήσω και ονόμασε ,εσείς  Ίδη σελίδα κολαστήριο,με ναζί βασανιστήρια..?

σαφ

Έλατε να πάρετε το μετάλλιο την κτηνωδίας και βασανισμού γεια 4 χρόνια επί 20 ώρες την ημέρα ,με πολλά επακόλουθα .Φερθήκατε με κτηνωδία κατά εμού,με ρατσισμό ναζί φασιστικά βασανιστήρια Φτάσατε στο σημείο να με βάζετε ν α κάνω δήλωση μετάνοιας μετά από εικονικό παράπτωμα.Τα έχετε χαμένα και δεν ξέρετε το τι κάνετε.Ζητώ την καταδίκη αυτόν που υποτίθεται ότι ήταν ομάδα και βοήθεια,που ήσουν ο υπεύθυνος στις απάνθρωπες κτηνωδίες

Έλατε να πάρετε το μετάλλιο  την κτηνωδίας και βασανισμού γεια 4 χρόνια επί 20 ώρες την ημέρα     ,με πολλά επακόλουθα .Φερθήκατε με κτηνωδία κατά εμού,με ρατσισμό ναζί φασιστικά βασανιστήρια Φτάσατε στο σημείο να με βάζετε ν α κάνω δήλωση μετάνοιας μετά από εικονικό παράπτωμα.Τα έχετε χαμένα και δεν ξέρετε το τι κάνετε.Ζητώ την καταδίκη αυτόν που υποτίθεται ότι ήταν ομάδα και βοήθεια,που ήσουν ο υπεύθυνος στις απάνθρωπες κτηνωδίες

Mark ,σας σεβαστικά και σας σέβομαι,αλλά σιχάθηκα την συμπεριφορά τις ομάδας και βοήθειας.Ντρέπομαι και νιώθω σας βλάκας που βρίσκομε γραμμένος στο facebook που το μόνο που μου προσέφερε,βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ταραχή ψυχική οδύνη ,που ζητώ την ηθική αποζημίωση διότι μας περάσατε γεια γουρούνια.Νομίζατε ότι θα μα καβαλήσετε και από πανό.Διώξε τώρα και σε καταγγείλω γεια ηθικό

Mark ,σας σεβαστικά και σας σέβομαι,αλλά σιχάθηκα την συμπεριφορά τις ομάδας και βοήθειας.Ντρέπομαι και νιώθω σας βλάκας που βρίσκομε γραμμένος στο facebook που το μόνο που μου προσέφερε,βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ταραχή ψυχική οδύνη ,που ζητώ την ηθική αποζημίωση διότι μας περάσατε γεια γουρούνια.Νομίζατε ότι θα μα καβαλήσετε και από πανό.Διώξε τώρα και σε καταγγείλω γεια ηθικό αυτουργό στα ναζί φασιστικά βασανιστήρια που μου κάνετε Μου υποτιμήσατε την αξιοπρέπεια και ζητώ την αποζημίωση ,γεια αυτήν την απάνθρωποι κτηνωδία κατά εμού.Σε καταδικάζω γεια την ανικανότητα τον αρμόδιων και τα φασιστικά βασανιστήρια κατά εμού μ ήρα νύχτα .Στον εισαγγελέα ,να παράδοσης τα κτήνη που είχες με τον          εντολέα .Ζητώ να φερθείς σαν άνθρωπος και ν α δίωξης αυτούς του δολοφόνους τις ανθρωπότητας;Τώρα ζητώ την καταδίκη σας γεια απάνθρωπα βασανιστήρια Έχεις να κάνης με άνθρωπος ,που τους  αγνόησες και αδιαφόρησες,ζητώ την παραίτηση σου γεια την           ανικανότητα στο θέμα αυτό του βασανισμού που γνώριζες πολύ καλά ντροπή σας?

δυστυχώς λυπάμαι γεια το άσβεστο μίσος εκδίκησης κατά εμού με βασανίζετε 1 μέρα χωρίς λόγο .Θέλετε να ικανοποιείτε τις διεστραμμένες βασανιστικές ναζί ορεξι σας φασίστες ,ντροπή σας κτηνάνθρωποι, χολέρα τις ανθρωπότητας

δυστυχώς λυπάμαι γεια το άσβεστο μίσος εκδίκησης κατά εμού με βασανίζετε 1 μέρα χωρίς λόγο .Θέλετε να ικανοποιείτε τις διεστραμμένες βασανιστικές ναζί ορεξι σας φασίστες ,ντροπή σας κτηνάνθρωποι, χολέρα τις ανθρωπότητας