addthis

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

25b

LIVE CAM

……………….Πάτρα Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα…………….Patra I.N. San Andreas

Δήμος Πάτρας Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα.  Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χιλιετιών της ιστορίας της και ειδικότερα στη Ρωμαϊκή περίοδο, η Πάτρα αποτέλεσε κοσμοπολίτικο κέντρο της Μεσογείου, ενώ σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση είναι ο τόπος του μαρτυρίου του Αγίου Ανδρέα.

C

….Μεγανήσι - Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας……….Meganissi - Lefkada and Karnataka……

Μεγανήσι. Είναι νησί μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας. Το Μεγανήσι αποτελεί δήμο του νομού Λευκάδας, με πληθυσμό 1.092 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. το Μεγανήσι ανήκει διοικητικά στη Λευκάδα

JACKIE KENNEDY EXCLUSIVE: Σπάνια Pics

Για να δείτε τη συλλογή πάει να LIFE.com
Michael Y. Park

Μαραντόνα: Ο Highs, η Lows

λαγ

Μαραντόνα: In the Beginning

Ο όρος "θρύλος" πετιέται γύρω από πολλά στον αθλητισμό, αλλά όταν εφαρμόζεται σε ποδοσφαιρική σούπερ σταρ της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, θεωρεί σχεδόν ανεπαρκής. Επί του παρόντος, προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής είναι ποιος έχει τους καθοδηγείται σε θέση αγκυροβολίας Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότιο Αφρική το 2010, Μαραντόνα είναι, αναμφισβήτητα, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του παιχνιδιού έχει δει ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο του για το διάσημο κλαμπ Μπουένος Άιρες, Αρχεντίνος Τζούνιορς, τον Οκτώβριο του 1976, 10 ημέρες πριν την 16α γενέθλιά του, ο Μαραντόνα είχε ήδη ένα πραγματικό φαινόμενο, με aficionados awestruck από καταπληκτικός, εκρηκτικό ταλέντο του.

Photo: Getty Images

Ιαν 01, 1977

…………..Κρανιδίον Ν.Αργολίδας- Δήμος Κρανιδίου ………..Kranidion South Gujarat………..

Δήμος Κρανιδίου Ν.Αργολίδας  Δήμος Κρανιδίου με πρωτεύουσα το Κρανίδι. Ειναι στο νοτια Αργολιδα περιπου με 10.400 κατ. Το 1824 φιλοξένησε τη προσωρινή κυβέρνηση της Ελλάδος υπο τον Κουντουριώτη

………….Diego Maradona ……Ντιέγκο Μαραντόνα

DIGG. Εθνική ομάδα προπονητής χειρονομίες Ντιέγκο Μαραντόνα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα κατά της Γκάνας στο γήπεδο Chateau Carreras στην Κόρδοβα, Αργεντινή, στις 30 Σεπτεμβρίου 2009. Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) PHOTO / Alejandro PAGNI (πίστωση φωτογραφιών θα πρέπει να διατυπωθεί ALEJANDRO PAGNI / AFP / Getty Images)